ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Η περιεκτικότητα σε υγρασία των καυσόξυλων καθορίζει το πώς καίγονται και πόση θερμότητα απελευθερώνεται. Η περιεκτικότητα σε υγρασία διαφέρει, ανάλογα με το είδος των ξύλων.

 

Ένα πράσινο ξύλο μπορεί να ζυγίζει 70 έως 100 τοις εκατό περισσότερο από ό,τι ωριμασμένο ξύλο, λόγω της περιεκτικότητας σε νερό. Συνήθως, ωριμασμένο (ξηρό) ξύλο έχει 20% έως 25% περιεκτικότητα σε υγρασία. 

 

Η Εταιρεία Καυσόξυλων Συμεωνίδης Αβραάμ σάς προσφέρει:

  • Δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας!
  • Κόψιμο ξύλων σε όποια διάσταση επιθυμεί ο πελάτης, ανάλογα με την ανάγκη του (π.χ. τζάκι, σόμπα, λέβητας, καλοριφέρ).
  • Σταθερή ποιότητα, τιμή και διαθεσιμότητα όλο το χρόνο.
  • Συσκευασμένα ξύλα (παλέτα - big bag - σακιά).
  • Πώληση Χονδρική - Λιανική
  • Ξύλα πάντα ξερά, για τη μέγιστη απόδοση καύσης.Συσκευασίες
Το κατάστημά μας είναι σε θέση να σας παραδώσει το προϊόν σας σε διαφορετικές συσκευασίες, όταν εσείς μας το ζητήσετε.

Χύμα με ανατροπή

Η πρώτη είναι το χύδην (χύμα) που είναι χωρίς συσκευασία και στην ουσία πληρώνετε το προϊόν. Εκεί λοιπόν έρχεται ένα μικρό φορτηγάκι και κάνει ανατροπή την καρότσα για να πέσουν τα ξύλα εκεί όπου θέλετε και έπειτα αποχωρεί.

Big Bag

Η δεύτερη μορφή συσκευασίας είναι το Big Bag, που είναι μια μεγάλη τσουβαλένια σακούλα 1x1x1m, που είναι ένα κυβικό, το οποίο γεμίζουμε ξύλα και το τοποθετούμε με γερανό, όπου εσείς θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να γνωρίζετε ότι το φορτηγό-γερανός είναι στο μέγεθος σκουπιδιάρικου. Επίσης, χρεώνεστε 5 ευρώ επιπλέον τη συσκευασία, την οποία κρατάτε εσείς.

Παλέτα

Η τρίτη συσκευασία είναι η παλέτα, η οποία είναι 1,4 κυβικά στοιβαγμένο ξύλο. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του κυβικού είναι παραπάνω από το χύμα, καθώς τα ξύλα δεν έχουν κενά, είναι στοιβαγμένα. Επίσης, η συσκευασία, η οποία είναι πάλι στα 5 ευρώ και αποτελείται από την παλέτα και τα στηρίγματά της. Οι παλέτες είναι οξιά ή μέσες. Η παλέτα έχει το πλεονέκτημα ότι εκεί που θα την τοποθετήσετε, απλά θα την σκεπάσετε και έχετε έτοιμα τακτοποιημένα ξύλα. Επίσης μπορούμε μετά το κατέβασμα με τον γερανό, να την τοποθετήσουμε όπου θέλετε, εφόσον μπορεί να προχωρήσει το παλετοφόρο.

Τσουβαλάκια

Η τέταρτη συσκευασία είναι σε τσουβάλι. Τα ξύλα είναι στοιβαγμένα σε τσουβάλι και ξεφορτώνονται εκεί που επιθυμεί ο πελάτης.